top of page
  • Writer's pictureYoli & minimum

mamas & us * Λίλα!


Η Λίλα είναι μια πολύ όμορφη μαμά που ταξιδεύει πολύ! Μέσα σε 8 χρόνια έχει μετακομίσει με την οικογένειά της 6 φορές! Έχει σπουδάσει graphic design, της αρέσει πολύ η φωτογραφία, το interior design και η διακόσμηση. Στον λογαριασμός της στο ινσταγκραμ@lila_ki μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της.




 


Λίγα λόγια για εσένα...Είμαστε μια ελληνοϊταλική οικογένεια, εγώ Ελληνίδα και ο σύζυγος μου Ιταλός. Γνωριστήκαμε πριν από 11 χρόνια στην Αθήνα, παντρευτήκαμε στην όμορφη Σαντορίνη και έχουμε 2 παιδάκια 3,5 και 5,5 ετών που μεγαλώνουν τρίγλωσσα. Έχουμε ζήσει Αθήνα, Γαλλία, Λουξεμβούργο και τώρα πάλι Αθήνα.


Η μητρότητα για μένα είναι ότι πιο όμορφο! Δεν το χορταίνω! Και η φωτογραφία είναι ο τρόπος μου να αποτυπώσω όλη αυτή την αγάπη που νιώθω, το γέλιο τους, τα παιχνίδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά, τις περιπέτειες και τα κατορθώματα, να φυλάξω όλες αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις. Θέλω όταν τα παιδιά μου είναι μεγάλα να έχουν κάτι για να θυμούνται όλες αυτές τις όμορφες στιγμές, να μπορούν να δουν ξανά την παιδική τους ηλικία μέσα από τα δικά μου μάτια και ελπίζω να μπορούν να νιώσουν όλη αυτή την αγάπη! Οι φωτογραφίες των παιδιών μου είναι γράμματα αγάπης προς αυτά.





Αγαπημένη παραλία...Τα τελευταία χρόνια έχω ερωτευθεί την πλάκα στη Νάξο.


Τσάντα παραλίας... We travel light! Mε τόσες  μετακομίσεις και μετακινήσεις έχουμε συνηθίσει πια να μην παίρνουμε μαζί μας πολλά πράγματα. Για τη θάλασσα σίγουρα αντηλιακά και καπέλα για όλους, νερό, σνακ και φρούτα, τις πετσέτες μας και το σκίαστρο παραλίας.





Καλοκαιρινός προορισμός... κάθε καλοκαίρι μοιράζουμε τις διακοπές μας μεταξύ Ελλάδας και όμορφης Τοσκάνης ώστε και εμείς και τα παιδιά να έχουμε επαφή με τις ρίζες μας.


Τι σου αρέσει περισσότερο που είσαι μαμά...Τα πάντα! Είμαι αληθινά ευγνώμον για την οικογένεια μου και δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτήν. Ψέματα...με χαρά θα προσέθετα άλλο ένα μέλος!


Αγαπημένο μαγιό... Έψαχνα καιρό να βρω κάτι καλόγουστο για εμένα και την κόρη μου και από όταν ανακάλυψα τα μαγιό σας σας τα έχω ερωτευτεί! Όχι μόνο το σχέδιο αλλά και η ποιότητα, τα χρώματα, είναι τόσο όμορφα!




Η Λίλα & η μικρή της φοράνε ολόσωμο και μπικίνι από την σειρά mommy & me collection, σε animal print...θα τα βρείτε εδώ https://www.yoliandminimum.com/mommy-me




Σε ευχαριστούμε πολύ Αγγελική! Καλό καλοκαίρι!


xoxoxo


52 views0 comments
bottom of page