top of page
  • Writer's pictureYoli & minimum

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ!

Τα μαγιό μας έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν πολύ παραπάνω από ένα καλοκαίρι! Είναι όμως πολύ σημαντικό για να γίνει αυτό να πλένετε τα μαγιό σας σωστά. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν.






1. Πλύσιμο στο χέρι – Να θυμάστε ότι το ύφασμα που χρησιμοποιείται για τα μαγιό είναι πολύ ευαίσθητο και θα πρέπει να αποφεύγετε το πλυντήριο. Απλώς ξεβγάλετέ το με κρύο νερό ακόμα και στον νιπτήρα!


2. Χρησιμοποιήστε μαλακό απορρυπαντικό – Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικά και σκληρά απορρυπαντικά, καθώς τα μαγιό είναι ευαίσθητα και δεν χρειάζονται βαθύ καθαρισμό.


3. Ξεχωριστές πλύσεις – Πάντα να πλένετε τα μαγιό σας ξεχωριστά και με τα ίδια χρώματα. Μην πλένετε το άσπρο μαγιό σας μαζί με το φούξια!


4. Κρεμάστε τα μαγιό για να στεγνώσουν – Φυσικά δεν βάζουμε τα μαγιό στο στεγνωτήριο! Ωστόσο καλό θα ήταν να μην τα κρεμάτε για να στεγνώσουν απευθείας στον ήλιο. Ο δυνατός ήλιος θα ξεβάψει τα μαγιό και θα καταστρέψει τα λάστιχα τους. Μπορείτε απλά, να τα κρεμάσετε στην σκιά ή ακόμα και στο μπάνιο.


5. Ξεβγάλτε με κρύο νερό μετά από κάθε χρήση. Πάντα να ξεπλένετε με κρύο νερό το μαγιό σας μετά το μπάνιο και να μην το αφήνετε για την επόμενη μέρα. Πολύ σημαντικό είναι να μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό. Το ζεστό νερό θα ξεχυλώσει το ύφασμα και θα κιτρινίσει τα ανοιχτά χρώματα.



Με το να φροντίζετε τα μαγιό σας σωστά, σίγουρα θα τα χαρείτε για πολύ περισσότερο!

Καλό καλοκαίρι!


Xoxox

Yoli & minimum

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page