top of page
  • Writer's pictureYoli & minimum

Mamas & us

Με πολύ χαρά ξεκινάμε μια νέα στήλη στο blog μας, με όλες τις μαμάδες που μας βοηθούν, μας εμπνέουν και μας στηρίζουν! Όλοι εσείς γίνεστε μέρος της ζωής μας & του ονείρου μας και ελπίζουμε να σας εμπνέουμε και να γινόμαστε μέρος των καλοκαιρινών σας αναμνήσεων!



 

Ξεκινάμε με την πρώτη μας μαμά την Αγγελική_@littlethings.sweetlife


Η Αγγελική είναι μια γλυκιά μαμά 2 πολύ χαριτωμένων κοριτσιών. Με σπουδές στο marketing & sales ήταν για πολλά πολλά χρόνια στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική, με τρελά ωράρια, στόχους & υψηλές απαιτήσεις. Όταν αποφάσισαν με τον σύζυγο της να κάνουν οικογένεια σταμάτησε να εργάζεται για να μείνει με τις μικρές...Στον λογαριασμός της στο ινσταγκραμ @littlethings.sweetlife μοιράζεται όμορφες στιγμές από την καθημέρινότητα της με τις δύο κόρες της, την Αμέλια & την Αμίρα!



 

Λίγα λόγια για εσένα...Λατρεύω τo interior design ασχολούμαι & προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο μπορώ. Μου αρέσει να βοηθάω φίλους συμβουλευτικά ως προς τη διακόσμηση.Περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και θέλω να νιώθω πολύ όμορφα στον χώρο μου. Γενικά πρέπει να υπάρχει πολύ καλός λόγος για να βγω εκτός σπιτιού. Ποτά, ξενύχτια κτλ ούτε καν. Είναι αυτό και το lifestyle του συζύγου. Πεθαίνω για cinema και ταινίες. Αν βγω θα είναι μόνο για ταινία & φαγητό. Ή βόλτα Ακρόπολη, Πλάκα (δεν μπορώ να αντισταθώ) 

Είμαι τελειομανής, οργανωτική & πάντα πολύ αισιόδοξη! 



Αγαπημένη παραλία...όταν βρίσκομαι Αθήνα, η παραλία της Βάρκιζας. Είναι οργανωμένη, καθαρή και ότι πρέπει για οικογένειες.

Η τσάντα παραλίας...είναι μια πικρή ιστορία γιατί πάντα λέω να πάρω τα απαραίτητα και πάντα παίρνω πολύ παραπάνω. Αυτά που δεν λείπουν ποτέ είναι αντιηλιακά για όλους, μωρομάντηλα, κρέμα για τσιμπήματα, πετσέτες (πολλές πετσέτες) γυαλιά ηλίου, σπιτικά snacks & φρούτα, spray νερού, επιπλέον αλλαξιές & μαγιό για τα κορίτσια, βιβλία (που πάντα παίρνω αλλά ποτέ δεν διαβάζω, γιατί το μάτι μου είναι πάνω στις μικρές) αυτά νομίζω. 



Καλοκαιρινός προορισμός...αυτό το καλοκαίρι η γενέτειρα της μητέρας μου & η υπέροχη παραλία της Κουρούτας. 


Τι σου αρέσει περισσότερο που είσαι μαμά...Αχ μου αρέσουν τα πάντα, αλήθεια τα πάντα. Και η κούραση και η γκρίνια, όλα μα όλα. Οι αγκαλιές, τα φιλιά, το «είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου» γενικά λιώνω με τα παιδιά μου. Πεθαίνω για τα γέλια τους, αλλά και τα κλάμματα που τα γυρνάμε σε γέλιο. Αγαπώ τα πρωινά που ξυπνάμε αγκαλιά! Δεν θα άλλαζα ούτε μια μέρα απ τη ζωή μου.



Αγαπημένο μαγιό...Τα μαγιό σας είναι πραγματικά και από καρδιάς τα τελειότερα μακράν σε ποιότητα καταρχήν, αλλά και σε ποικιλία σχεδίων. Μου αρέσουν όλα! Αυτά ειδικά των κοριτσιών είναι απίθανα όμως! 


Η Αμέλια & η Αμίρα φοράνε μπικίνι από την σειρά Yoli, σε κίτρινό και blue laggon...θα τα βρείτε εδώ https://www.yoliandminimum.com/yoli-s-collection

 

Σε ευχαριστούμε πολύ Αγγελική! Καλό καλοκάιρι!

xoxoxo





58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page